Halsketting Koning Arthur ACTIE

Halsketting Koning Arthur
€ 5.00 nu € 2.00
Levertijd: 1 - 2 weken
Voorraad: 2
Aantal
De verhalen van Koning Arthur en zijn ridders van de Ronde Tafel in Camelot spreken al eeuwen tot onze verbeelding. Volgens de legende koos Arthur voor een ronde tafel, opdat dan niemand aan het hoofd van de tafel zou zitten en dus iedereen elkaars gelijke zou zijn. Volgens sommige verhalen was de tafel reeds eigendom van Uther Pendragon, de vader van Arthur, en werd die ontworpen door Merlijn. De dertien zitplaatsen aan de tafel zouden geïnspireerd zijn door het Christelijke verhaal van de twaalf apostelen en Jezus als dertiende. Sommigen geloven dat de ronde tafel werd gebaseerd op de circulaire vorm van het Romeinse amfitheater in Caerleon (Zuid-Wales). 

Deze halsketting toont de ridders aan de Ronde Tafel, met in het midden de "K" van "King Arthur" oftewel "Koning Arthur". De halsketting is gemaakt van glas, met donkergrijze rand, met daarin de afbeelding in zwart/wit druk, en heeft een doorsnee van ongeveer 25 mm. Inclusief donkergrijze halsketting.
Terug naar overzicht
Andere klanten kochten ook


Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen


 
Betaalmogelijkheden:New Order of Druids op Sociale Media:

   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN