Armband Torc Wolf zilver

Armband Torc Wolf zilver
€ 7.00
Levertijd: 1 - 2 weken
Voorraad: 5
Aantal
Een torc is een Keltisch sieraad dat wordt gedragen om de nek of rond de arm. Voor de Kelten was het een symbool van status, maar ook naar eerlijkheid en rechtvaardigheid. De torc werd immers vaak gedragen door een stamhoofd, die geacht werd om eerlijk en rechtvaardig te handelen naar zijn stamgenoten toe. In Ierland vertelt een legende hoe de Torc van Morann een koning zou doen stikken indien hij een onrechtvaardig oordeel velde, en pas wanneer hij een juist oordeel velde liet het sieraad zijn grip weer los. In het Iers-Gaelisch betekent het woord "torc" ook everzwijn.

Deze armband torc is een standaardmaat die voor de meeste mensen geschikt is. Je kan deze voorzichtig open trekken om de diameter te vergroten, of om de torc aan en uit te doen. Aan de uiteinden staat het hoofd van een wolf afgebeeld. Deze torc is zilverkleurig.
Terug naar overzicht
Andere klanten kochten ook


Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen


 
Betaalmogelijkheden:New Order of Druids op Sociale Media:

   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN