Nieuws

Op deze pagina vind je nieuws en aankondigingen over De Druïdenwinkel.
 
23 juni 2021

Door het coronavirus zal ook de zomer van 2021 nog niet helemaal terug normaal zijn. Hierdoor zal de info- en verkoopstand van onze vereniging ook dit jaar nog niet terug te vinden zijn op de gebruikelijke evenementen. Daarom bieden we je graag een korting aan in onze webshop met onze zomeractie!

Vanaf heden tot eind augustus kan je genieten van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 40*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

ZOMER2021

Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment,en ook bij onze nieuwe categorie "Kleding" met allerhande leuke Keltis
19 februari 2021

Als steunmaatregel om de economie terug op gang te trekken ten gevolge van de coronacrisis, biedt Stad Antwerpen aan haar medewerkers een consumptiebudget aan in de vorm van "UCoins". Deze UCoins kunnen worden gespendeerd tussen april 2021 en eind 2021. Betalingen gebeuren via een smartphone app en QR-code.

In die periode is het ook mogelijk om met UCoins te betalen bij de New Order of Druids/Nervii Nemeton. Dit is echter enkel mogelijk indien de betaling ter plaatse gebeurt, en dus NIET bij online bestellingen/betalingen.

Wil je iets van onze webshop aankopen en betalen met UCoins?
06 december 2020

We hebben heden een Facebookpagina opgericht voor De Druïdenwinkel, zodat je ook via daar steeds op de hoogte kan blijven van onze nieuwigheden!

Volg onze Facebookpagina hier: https://www.facebook.com/druidenwinkel/ 

 
30 november 2020

De eindejaarsperiode is in aantocht, maar dit jaar zal het voor iedereen helemaal anders zijn dan anders. Niettemin zoek je misschien toch een eindejaarsgeschenk voor iemand uit je gezinsbubbel, of misschien wel voor jezelf.

Profiteer dan nu van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 40*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

BYE2020

Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment, en vergeet de kortingscode niet in te voeren om te genieten van deze korting!

* Voorwaarden:

- De korting is enkel geldig op het aankoopbedrag, niet op verzendkosten.
- Minimum bestelbedrag, zonder verz
17 juni 2020
De uitbraak van het coronavirus zorgde ervoor dat heel wat Keltische evenementen en activiteiten deze zomer moesten worden geannuleerd. Hierdoor kan ook onze vereniging dit jaar nergens een verkoopstand plaatsen. Maar er is ook goed nieuws: als je niet naar onze verkoopstand kan komen, dan komt onze verkoopstand naar jou! Virtueel, op je computer via deze webshop! En dat met een superkorting!

Tot eind augustus kan je genieten van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 40*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

ZOMER2020

Neem dus zeker een kijkje in ons assorti
16 juni 2020
Vanwege de coronacrisis is het voor onze vereniging helaas niet mogelijk om dit jaar deel te nemen aan evenementen met onze verkoopstand. Om iedereen toch de mogelijkheid te geven een aantal van onze producten aan te kopen, hebben we besloten om het assortiment onze webshop verder uit te breiden! De webshop zelf heeft ook een grondige update ondergaan. Hieronder lees je kort wat er veranderd is.
 
  • Onze webshop heeft nu een eigen domeinnaam: druidenwinkel.be - hierdoor wordt het makkelijker om onze webwinkel te bezoeken, en ook terug te vinden op Google.
  • Er werd een SSL-veiligheidscertificaat op onze webshop geïnstalleerd, om bijkomende veiligheid te bieden aan onze klanten.
  • Uitbreiding van het bestaand assortiment
17 april 2019

Sinds 8 april 2019 zijn we bezig met de opbouw van de webshop "De Druïdenwinkel". Momenteel is de webwinkel nog niet geopend en kan u dus nog geen bestellingen plaatsen. We verwachten de webshop te kunnen openen in de loop van augustus 2019.
 

Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen

 
Betaalmogelijkheden:


New Order of Druids op Sociale Media:
   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN