Nieuws

Op deze pagina vind je nieuws en aankondigingen over De Druïdenwinkel.
 
17 juni 2020
De uitbraak van het coronavirus zorgde ervoor dat heel wat Keltische evenementen en activiteiten deze zomer moesten worden geannuleerd. Hierdoor kan ook onze vereniging dit jaar nergens een verkoopstand plaatsen. Maar er is ook goed nieuws: als je niet naar onze verkoopstand kan komen, dan komt onze verkoopstand naar jou! Virtueel, op je computer via deze webshop! En dat met een superkorting!

Tot eind augustus kan je genieten van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 40*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

ZOMER2020

Neem dus zeker een kijkje in ons assorti
16 juni 2020
Vanwege de coronacrisis is het voor onze vereniging helaas niet mogelijk om dit jaar deel te nemen aan evenementen met onze verkoopstand. Om iedereen toch de mogelijkheid te geven een aantal van onze producten aan te kopen, hebben we besloten om het assortiment onze webshop verder uit te breiden! De webshop zelf heeft ook een grondige update ondergaan. Hieronder lees je kort wat er veranderd is.
 
  • Onze webshop heeft nu een eigen domeinnaam: druidenwinkel.be - hierdoor wordt het makkelijker om onze webwinkel te bezoeken, en ook terug te vinden op Google.
  • Er werd een SSL-veiligheidscertificaat op onze webshop geïnstalleerd, om bijkomende veiligheid te bieden aan onze klanten.
  • Uitbreiding van het bestaand assortiment
17 april 2019

Sinds 8 april 2019 zijn we bezig met de opbouw van de webshop "De Druïdenwinkel". Momenteel is de webwinkel nog niet geopend en kan u dus nog geen bestellingen plaatsen. We verwachten de webshop te kunnen openen in de loop van augustus 2019.
 

Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen
Betaalmogelijkheden:


Sociale Media:
   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN