Nieuws

Op deze pagina vind je nieuws en aankondigingen over De Druïdenwinkel.
 
08 januari 2024

De soldenperiode is van start gegaan, en ook bij De Druidenwinkel zijn er koopjes te vinden!

Zo is de laatste afprijzing van onze Keltische hoodies nu ingezet, met een korting van 60%! Dat wil zeggen dat de prijzen voor hoodies (met en zonder rits) nu liggen tussen de 14 € en 18 €
Deze korting is reeds verrekend op de webshop, u hoeft dus geen kortingscode in te voeren om van deze actie te genieten. Hou er wel rekening mee dat het onze laatste stuks zijn, wacht dus niet te lang om te bestellen tot je maat uitverkocht is!

Tevens zijn er ook tal van andere kortingen te rapen op een selectie van onze artikelen, zoals de Tarot of Druids, de Leprechaun sleutelhanger en enkele Welshe sleutelh
01 december 2023

Een leuk Keltisch eindejaarsgeschenk voor je familie, vrienden of voor jezelf? Dat vind je ongetwijfeld bij De Druïdenwinkel, en bovendien geniet je heel de maand december van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

BYE2023

Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment, en vergeet de kortingscode niet in te voeren om te genieten van deze actie! De kortingscode is eveneens geldig op reeds afgeprijsde SALE-producten!

* Voorwaarden:

- De korting is enkel geldig op het aankoopbedrag, niet op verzendkosten.
- Minimum bestelbedrag, zonder verzendkosten, dient € 30 te zijn.
- Niet van t
13 oktober 2023

Goed nieuws voor wie een leuke Keltische hoodie sweater zoekt voor de koudere dagen!

Vanaf nu kan je profiteren van een korting van 40% op al onze Keltische hoodies, met of zonder rits! 

We bieden onze hoodies aan sterk verlaagde prijzen aan, tussen de 21 € en 27 €, om plaats te maken voor nieuwe artikelen in ons assortiment! 
De korting is reeds verrekend op de webshop, u hoeft dus geen kortingscode in te voeren om van deze actie te genieten!

Hou er rekening mee dat het van alles onze laatste stuks zijn, wees er dus snel bij voordat jouw maat uitverkocht is!

Bekijk hier meteen ons assortiment van Keltische hoodies: 
17 september 2023

De herfst staat voor de deur, en het wordt stilaan wat kouder. Ideaal dus om je warm te houden met één van onze Keltische hoodies!

Goed nieuws: je kan al onze Keltische hoodies, met of zonder rits, vanaf nu aankopen met een korting van maar liefst 25%!

Om plaats te maken voor nieuwe dingen in ons assortiment, starten we vanaf vandaag immers met een grote opruiming van al onze Keltische hoodies!
De korting is reeds verrekend op de webshop, u hoeft dus geen kortingscode in te voeren om van deze actie te genieten!

Bekijk hier meteen ons assortiment van Keltische hoodies: https://druidenwinkel.be/kleding/ 
19 maart 2023
Vanwege de talloze prijsstijgingen die de energiecrisis de afgelopen maanden met zich meebracht, zijn wij genoodzaakt om vanaf heden de verzendkosten aan te passen.

Concreet zijn de verzendkosten binnen België gewijzigd van 6 € naar 7 €. Enkel op die manier kunnen we de vrij lage prijzen op veel van onze producten in de webshop blijven handhaven. Wel kan je blijven genieten van gratis verzending bij bestellingen vanaf 50 €

De verzendkosten naar het buitenland, met name naar Nederland en andere beschikbare EU-landen, blijven wel geheel ongewijzigd.

Wij danken u voor uw begrip.
30 november 2022

Met de eindejaarsfeesten voor de deur overweeg je misschien een leuk Keltisch eindejaarsgeschenk voor familie, vrienden of gewoon voor jezelf. Kijk dan zeker eens bij De Druïdenwinkel, want tot het einde van het jaar kan je immers genieten van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 50*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

BYE2022

Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment, en vergeet de kortingscode niet in te voeren om te genieten van deze actie!

* Voorwaarden:

- De korting is enkel geldig op het aankoopbedrag, niet op verzendkosten.
- Minimum bestelbedrag, zonder verzendkosten, dient
25 juli 2022

Na een deugddoende vakantie zijn we terug, en ook met goed nieuws! 

Vanaf nu hebben we terug onze mede in voorraad, die kan worden aangekocht per fles!

Let wel op: onze mede kan niet via de webshop zelf worden besteld, omdat wij vanwege praktische redenen deze niet kunnen verzenden. Het is dus enkel mogelijk om mede zelf af te halen bij ons te Wilrijk. Neem dus contact op met ons om af te spreken wanneer u mede kan afhalen; wij zijn immers geen fysieke winkel en hebben dus geen vaste openingsuren waarin u gewoon kan langskomen, enkel op afspraak is mogelijk.

Betaling van de mede kan bij afhaling met cash, Payconiq of bankkaart.

Alle informatie over het bestellen van mede vindt u hier: https://druidenwink
30 november 2021

De eindejaarsfeesten staan voor de deur, en misschien zoek je een leuk Keltisch eindejaarsgeschenk voor familie, vrienden of gewoon voor jezelf? Dan hebben we goed nieuws!

Tot het einde van het jaar kan je immers profiteren van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 50*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

BYE2021

Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment, en vergeet de kortingscode niet in te voeren om te genieten van deze korting!

* Voorwaarden:

- De korting is enkel geldig op het aankoopbedrag, niet op verzendkosten.
- Minimum bestelbedrag, zonder verzendkosten, dient
23 juni 2021

Door het coronavirus zal ook de zomer van 2021 nog niet helemaal terug normaal zijn. Hierdoor zal de info- en verkoopstand van onze vereniging ook dit jaar nog niet terug te vinden zijn op de gebruikelijke evenementen. Daarom bieden we je graag een korting aan in onze webshop met onze zomeractie!

Vanaf heden tot eind augustus kan je genieten van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 40*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

ZOMER2021

Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment,en ook bij onze nieuwe categorie "Kleding" met allerhande leuke Keltis
19 februari 2021

Als steunmaatregel om de economie terug op gang te trekken ten gevolge van de coronacrisis, biedt Stad Antwerpen aan haar medewerkers een consumptiebudget aan in de vorm van "UCoins". Deze UCoins kunnen worden gespendeerd tussen april 2021 en eind 2021. Betalingen gebeuren via een smartphone app en QR-code.

In die periode is het ook mogelijk om met UCoins te betalen bij de New Order of Druids/Nervii Nemeton. Dit is echter enkel mogelijk indien de betaling ter plaatse gebeurt, en dus NIET bij online bestellingen/betalingen.

Wil je iets van onze webshop aankopen en betalen met UCoins?
06 december 2020

We hebben heden een Facebookpagina opgericht voor De Druïdenwinkel, zodat je ook via daar steeds op de hoogte kan blijven van onze nieuwigheden!

Volg onze Facebookpagina hier: https://www.facebook.com/druidenwinkel/ 

 
30 november 2020

De eindejaarsperiode is in aantocht, maar dit jaar zal het voor iedereen helemaal anders zijn dan anders. Niettemin zoek je misschien toch een eindejaarsgeschenk voor iemand uit je gezinsbubbel, of misschien wel voor jezelf.

Profiteer dan nu van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 40*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

BYE2020

Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment, en vergeet de kortingscode niet in te voeren om te genieten van deze korting!

* Voorwaarden:

- De korting is enkel geldig op het aankoopbedrag, niet op verzendkosten.
- Minimum bestelbedrag, zonder verz
17 juni 2020
De uitbraak van het coronavirus zorgde ervoor dat heel wat Keltische evenementen en activiteiten deze zomer moesten worden geannuleerd. Hierdoor kan ook onze vereniging dit jaar nergens een verkoopstand plaatsen. Maar er is ook goed nieuws: als je niet naar onze verkoopstand kan komen, dan komt onze verkoopstand naar jou! Virtueel, op je computer via deze webshop! En dat met een superkorting!

Tot eind augustus kan je genieten van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 40*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

ZOMER2020

Neem dus zeker een kijkje in ons assorti
16 juni 2020
Vanwege de coronacrisis is het voor onze vereniging helaas niet mogelijk om dit jaar deel te nemen aan evenementen met onze verkoopstand. Om iedereen toch de mogelijkheid te geven een aantal van onze producten aan te kopen, hebben we besloten om het assortiment onze webshop verder uit te breiden! De webshop zelf heeft ook een grondige update ondergaan. Hieronder lees je kort wat er veranderd is.
 
  • Onze webshop heeft nu een eigen domeinnaam: druidenwinkel.be - hierdoor wordt het makkelijker om onze webwinkel te bezoeken, en ook terug te vinden op Google.
  • Er werd een SSL-veiligheidscertificaat op onze webshop geïnstalleerd, om bijkomende veiligheid te bieden aan onze klanten.
  • Uitbreiding van het bestaand assortiment
17 april 2019

Sinds 8 april 2019 zijn we bezig met de opbouw van de webshop "De Druïdenwinkel". Momenteel is de webwinkel nog niet geopend en kan u dus nog geen bestellingen plaatsen. We verwachten de webshop te kunnen openen in de loop van augustus 2019.
 

Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen


 
Betaalmogelijkheden:New Order of Druids op Sociale Media:

   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN