Verzenden & Retourneren

Verzendkosten

De Druïdenwinkel maakt gebruik van bpost voor de verzending van je bestelling. Wij verzenden steeds als postpakket met traceernummer, zodat het pakket niet verloren kan gaan tijdens transport. Je kan je pakket steeds traceren via onze Track & Trace.

De verzendkosten van uw bestelling zijn afhankelijk van het gewicht en van het land van bestemming. Tijdens het bestellen worden de verzendkosten automatisch berekend, zodat je in je winkelmandje meteen kan zien hoeveel de verzendkosten zullen zijn.

Bestellingen vanaf 50 € worden gratis geleverd in België, en vanaf 100 € in Nederland, Frankrijk, Duitsland en G.H. Luxemburg.

Hieronder geven we een overzicht van de huidige tarieven.


 BELGIË
 • Bestellingen <50 €: 7 €
 • Bestellingen >50 €: GRATIS

 NEDERLAND,  FRANKRIJK,  DUITSLAND,  G.H. LUXEMBURG
 • Bestellingen <100 €: 15 €
 • Bestellingen >100 €: GRATIS

 EU-LANDEN : 35 €
Onder EU-landen wordt gerekend: Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenïe, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Zweden.


NIET-EU-LANDEN EN LANDEN BUITEN EUROPA
Vanwege de invoering van de complexe en dure EU-douaneregels vanaf 1 juli 2021, kunnen wij helaas geen bestellingen verzenden naar Europese landen die niet onder de Europese Unie vallen en niet deel uitmaken van de Europese Douane-Unie. Omwille van dezelfde reden kunnen wij eveneens niet verzenden naar alle andere landen buiten Europa.

Europese landen waar wij niet naar kunnen verzenden : Albanië, Andorra, Bosnië-Herzegovina, Canarische Eilanden, Ceuta, Eiland Man, Faeröer, Georgië, Gibraltar, Groenland, Guernesey, IJsland, Jersey, Lichtenstein, Macedonië, Melilla, Moldavië, Monaco, Montenegro, Noorwegen, Oekraïne, Rusland, Servïe, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Wit-Rusland, Zwitserland. VERZENDING VAN POSTERS

Om te voorkomen dat posters tijdens transport beschadigd zouden raken, worden ze apart van eventuele andere artikelen verzonden in een koker en dienen er dus apart verzendkosten te worden betaald.

Wegens technische redenen kunnen deze verzendkosten niet automatisch berekend worden wanneer u een poster bestelt samen met andere artikelen, en zullen wij u na het ontvangen van uw order vragen om deze verzendkosten apart bij te betalen. Deze verzendkosten zijn hetzelfde als die van een ander pakket onder 5 kg, ook indien u meerdere posters tegelijk aankoopt. 

 

Retourneren

Ben je niet tevreden van je bestelling? Dan mag je deze binnen de 14 kalenderdagen naar ons retourneren, mits de artikelen ongebruikt zijn met de originele verpakking en factuur of aankoopbewijs. Wij betalen je dan het aankoopbedrag terug binnen uiterlijk 14 dagen nadat we de retourzending hebben ontvangen. De oorspronkelijke verzendkosten van je bestelling worden eveneens terugbetaald, tenzij je slechts een gedeelte van je bestelling retourneert.

Merk op: de verzendkosten van het retourneren zijn steeds ten koste van de koper! Gepersonaliseerde en op maakt gemaakte artikelen (zoals handfastingkoorden) kunnen niet worden geretourneerd.

Indien je je bestelling wenst te retourneren, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op. Dit kan via webshop@druidcircle.net of via "Contact". Geef hierbij volgende gegevens op:
 • Je volledige naam
 • Je adres
 • Het ordernummer van je bestelling
 • De datum van je bestelling
 • Naam artikel(en) die je wil retourneren
Wij bezorgen je dan de nodige instructies om te retourneren.

Indien gewenst, kan je hiervoor het modelformulier gebruiken dat je onderaan vindt op de pagina van de Algemene Voorwaarden, maar dit is niet verplicht. 

 

Webwinkel Informatie:
 •  De Druïdenwinkel
 •  webshop@druidcircle.net
 •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
 • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen


 
Betaalmogelijkheden:New Order of Druids op Sociale Media:

   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN