Over Ons

Wat is De Druïdenwinkel?

De Druïdenwinkel is een webwinkel van vzw New Order of Druids (afgekort NOD). Wij zijn een Belgische vereniging van moderne Druïden, die zich bezig houdt met de Keltische cultuur en spiritualiteit. De New Order of Druids is zowel internationaal actief via het internet, als lokaal in België met maandelijkse bijeenkomsten te Wilrijk (Antwerpen). De bijeenkomsten zijn steeds open voor iedereen, ook niet-leden, en op de website kunnen geïnteresseerden (gratis) online Druïdencursussen volgen. Meer informatie vind je op de internationale website en op de lokale website.

De New Order of Druids neemt geregeld deel als standhouder aan Keltisch-gerelateerde evenementen, waar er meer info wordt gegeven over de werking van onze vereniging. Tevens worden er ook tal van Druïdisch- en Keltisch-gerelateerde zaken te koop aangeboden, zoals Keltische hangertjes, drinkhoorns, talismanstenen, drinkhoorns en mede. De Druïdenwinkel is bedoeld als een uitbreiding van deze verkoopstand, om zo ook de mogelijkheid te bieden een aantal van onze verkoopsartikelen online aan te kopen. Tevens vind je in onze webshop een aantal zaken die je niet op onze verkoopstand zal aantreffen, zoals handfastingkoorden, omdat die enkel bedoeld zijn voor specifieke gelegenheden zoals huwelijksceremonieën.

De inkomsten uit de verkoop van onze webshop (en uiteraard ook van op onze verkoopstand op evenementen en bijeenkomsten) worden gebruikt om de werkings- en andere kosten van onze vzw te betalen. De New Order of Druids is immers geen commercieel bedrijf maar een vereniging zonder winstoogmerk, en dus uitsluitend beheerd door onbetaalde vrijwilligers.

Je kan De Druïdenwinkel ook volgen op Facebook!

Zie ook onze pagina met Veelgestelde Vragen voor meer informatie over onze webshop.

Wil je graag een kijkje nemen bij onze info- & verkoopstand? Kijk dan op onze agenda om te weten wanneer je ons waar kan vinden!
 

Andere webshops van ons

De Druïdenwinkel is niet de enige webshop van de New Order of Druids. Voor specifieke artikelen hebben wij eveneens andere webshops waar je terecht kan. We geven hieronder een overzicht.
 

BOOKSTORE
NEW ORDER OF DRUIDS
In de NOD Boekenwinkel vind je o.a. de cursusboeken terug van onze Bardische, Ovaten- en Druïdencursussen

 

NEW ORDER OF DRUIDS
CAFEPRESS SHOP
In de NOD Cafepress Shop kan je leuke t-shirts, petten, tassen, decoratie e.d.m. vinden
 

NEW ORDER OF DRUIDS
SHIRTCITY SHOP
In de NOD Shirtcity Shop kan je terecht voor toffe t-shirts met NOD-logo's en andere leuke designs


Meer informatie over Druïden: Andere links:  

HANDFASTING
BENODIGDHEDEN

KELTISCHE JUWELEN

WIEROOK

NOG MEER
LEUKE IDEETJES

MAILBOX AANBIEDINGEN

Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen


 
Betaalmogelijkheden:New Order of Druids op Sociale Media:

   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN