Betalen met UCoins (Stad Antwerpen)

Betalen met UCoins (Stad Antwerpen)
19 februari 2021

Als steunmaatregel om de economie terug op gang te trekken ten gevolge van de coronacrisis, biedt Stad Antwerpen aan haar medewerkers een consumptiebudget aan in de vorm van "UCoins". Deze UCoins kunnen worden gespendeerd tussen april 2021 en eind 2021. Betalingen gebeuren via een smartphone app en QR-code.

In die periode is het ook mogelijk om met UCoins te betalen bij de New Order of Druids/Nervii Nemeton. Dit is echter enkel mogelijk indien de betaling ter plaatse gebeurt, en dus NIET bij online bestellingen/betalingen.

Wil je iets van onze webshop aankopen en betalen met UCoins?
Plaats je bestelling dan niet op de webshop zelf, maar neem contact op met ons met vermelding van de producten die je wenst te kopen. Wij maken je bestelling dan klaar en spreken met je af wanneer je deze kan komen afhalen.
Bij afhaling kan je dan betalen met UCoins. Verzending is dan NIET mogelijk, betaling met UCoins kan enkel indien je je bestelling zelf komt afhalen te Wilrijk na afspraak!


Hoeveel UCoins kan je uitgeven?

Van juni tot en met 31 augugstus 2021 kan je 33% van het totaalbedrag met UCoins betalen. Voor elke euro die je zelf betaalt, kan je via UCoins 0,50 euro bijleggen (oftewel: per 1,50 € betaal je 1 € zelf en 0,50 € met UCoins). Het resterende bedrag betaal je dan cash of met Payconiq.

Vanaf 1 september 2021 tot eind 2021 kan je 50% van het totaalbedrag met UCoins betalen. Dus voor een aankoop van bv. 10 € kan je dan 5 € met UCoins betalen, en de overige 5 € betaal je cash of met Payconiq.

Uiteraard geldt dit enkel indien je over nog voldoende UCoins beschikt. Is het bedrag van je UCoins krediet lager dan wat je aan ons kan betalen, dan dien je uiteraard alsnog het resterende bedrag bij te passen d.m.v. cash of Payconiq.


Hoe werkt de betaling?

Je dient over een smartphone te beschikken, en deze op het moment van de betaling uiteraard bij je te hebben. Je krijgt instructies van Stad Antwerpen wanneer en hoe je je UCoins ontvangt.

Bij de betaling van een aankoop bij ons, vragen we je om een QR-code te scannen. Wij geven hierbij eerst het totaalbedrag van de aankoop in, de app zal dan automatisch berekenen welk bedrag je met UCoins kan betalen. 

Vervolgens bevestig je de transactie.

Betaal tenslotte het eventuele resterende bedrag cash of met Payconiq.

We maken ter plaatse een factuur (of indien mogelijk al vooraf) op ter bevestiging van je aankoop. We voegen een foto hiervan toe aan de transactie.


Meer informatie vind je op https://www.antwerpenucoin.be/ Reacties
De Druïdenwinkel - 28 augustus 2021
Beste Inge, bedankt voor uw reactie. De informatie was inderdaad niet correct, we hebben dit in de tekst hierboven nu aangepast. Bedankt om ons hier attent op te maken.


Inge - 28 augustus 2021
Beste<br /><br />De info over Ucoins is niet correct...<br />Tot en met 31/08 betaal je 1/3de zelf. Vanaf 01/09 de helft.<br /><br />Groetjes<br />Inge


Reactie schrijven op Betalen met UCoins (Stad Antwerpen)Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen

 
Betaalmogelijkheden:


New Order of Druids op Sociale Media:
   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN