Zomerkorting in de hele webshop!

Zomerkorting in de hele webshop!
17 juni 2020
De uitbraak van het coronavirus zorgde ervoor dat heel wat Keltische evenementen en activiteiten deze zomer moesten worden geannuleerd. Hierdoor kan ook onze vereniging dit jaar nergens een verkoopstand plaatsen. Maar er is ook goed nieuws: als je niet naar onze verkoopstand kan komen, dan komt onze verkoopstand naar jou! Virtueel, op je computer via deze webshop! En dat met een superkorting!

Tot eind augustus kan je genieten van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 40*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

ZOMER2020

Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment, dat inmiddels ook verder uitgebreid is, en vergeet de kortingscode niet in te voeren om te genieten van deze korting!

* Voorwaarden:

- De korting is enkel geldig op het aankoopbedrag, niet op verzendkosten.
- Minimum bestelbedrag, zonder verzendkosten, dient € 40 te zijn.
- Niet van toepassing op de aankoop van onze boeken, aangezien deze via een ander webshopsysteem worden verkocht. Ook niet van toepassing op de aankoop van mede via afhaling.
- Kortingsactie geldig tot en met 31 augustus 2020.
 Reactie schrijven op Zomerkorting in de hele webshop!Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen

 
Betaalmogelijkheden:


New Order of Druids op Sociale Media:
   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN