Betaalmethoden

De Druïdenwinkel biedt volgende betaalmethoden aan:
 
Paypal & kredietkaarten
Betaal je bestelling meteen en veilig online via Paypal. Je kan betalen met de meest voorkomende kredietkaarten, zoals Visa en Mastercard, ook als je geen Paypal-account hebt. Je hoeft hiervoor tevens geen account op Paypal aan te maken. Heb je wel een Paypal-account, kan je hier gewoon mee inloggen om je betaling te voltooien. Het bedrag en de bestelgegevens staan automatisch ingevuld, dus hoef je enkel je betaling nog te bevestigen. Lukt het toch niet? Dan kan je via Paypal je betaling manueel doen door het geld over te maken naar e-mail adres: neworderofdruids@skynet.be 
Payconiq
Betaal je bestelling mobiel via de Payconiq-app op je smartphone. De betaling wordt vrijwel meteen door ons ontvangen, waardoor deze betaalmethode even snel, eenvoudig en veilig is als met Paypal. Je opent de Payconiq-app en je scant de QR-code van "New Order of Druids vzw" (zie hieronder). Of je gaat naar "winkels" en zoekt daar vervolgens op "New Order of Druids" (te Antwerpen). Tenslotte hoef je enkel het bedrag in te geven, je factuurnummer te vermelden, en klaar!
 
Bankoverschrijving
Betaal je bestelling via bankoverschrijving op volgend IBAN-rekeningnummer:
IBAN: BE11 7795 9399 0648 op naam: New Order of Druids vzw
BIC: GKCCBEBB
Bank: Belfius Bank sa/nv, Pachecolaan 44, 1000 Brussel, Belgium
Vergeet niet het juiste bedrag en het factuurnummer te vermelden. Het kan soms enkele dagen tijd in beslag nemen vooraleer de betaling van een bankoverschrijving bij ons toekomt.
 
Er worden geen bijkomende kosten aangerekend voor eender welke van deze betaalmethoden.

Betalingen dienen ons binnen uiterlijk 25 dagen na de besteldatum te bereiken. Hebben wij je betaling dan nog niet ontvangen, gaan we er vanuit dat je afziet van je bestelling en annuleren we je order.

 
 

BETALEN MET PAYCONIQ, HOE WERKT HET?


Payconiq is een mobiele app voor uw smartphone, die u kan linken aan uw bankrekening. De app werkt met verschillende banken, inclusief Belfius, KBC, ING, BNP Paribas Fortis, en andere bekende banken. Betalingen met Payconiq zijn veilig, snel en zonder extra kosten voor u. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android smartphones.

Je installeert de app "Payconiq by Bancontact" via de App Store of Google Play Store. Vervolgens creëer je een gebruikersprofiel bij Payconiq, en koppel je minstens één Bancontact-kaart en rekeningnummer. Dit zijn eenmalige stappen, daarna kan je eender wanneer eenvoudig met Payconiq betalen. 

Betalen doe je door de Payconiq-app te openen. Vervolgens scan je onze QR-code, of selecteer je "New Order of Druids" in de lijst van handelaars. 

Vervolgens geef je het bedrag in dat je moet betalen, en vermeld je bij opmerkingen het factuurnummer. Vervolgens geef je je pincode in (die je hebt gekozen bij het registreren van je account bij Payconiq).

En klaar! Je betaling is nu uitgevoerd, en je krijgt op je scherm een bevestiging dat de betaling gelukt is. De betaling gaat dan gewoon van je zichtrekening (degene die je hebt gekoppeld aan je Payconiq-account), net zoals ook het geval zou zijn als je met Bancontact zou betalen. Er worden geen bijkomende kosten aangerekend, ongeacht hoe klein het bedrag ook is dat je met Payconiq betaalt.


De Payconiq QR-code van de New Order of Druids vind je hier:
 

Nog geen Payconiq op je smartphone? Download dan de app via de links hieronder!
 

google payconiq dutch          app store
 

Meer informatie over Payconiq vind je terug op https://www.payconiq.be/.


Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen


 
Betaalmogelijkheden:New Order of Druids op Sociale Media:

   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN