Stenenposter A2 ACTIE

Stenenposter A2
€ 4.95 nu € 3.50
Levertijd: 1 - 2 weken
Voorraad: 8
Verzendkosten voor posters
Aantal
Grote stenenposter in A2-formaat (ongeveer 42 x 60 cm) met de afbeeldingen van 120 verschillende stenen en hun benamingen.

Belangrijke informatie betreffende verzending:
Om te voorkomen dat posters tijdens transport beschadigd zouden raken, worden ze apart van eventuele andere artikelen verzonden in een koker en dienen er dus apart verzendkosten te worden betaald. Wegens technische redenen kunnen deze verzendkosten niet automatisch berekend worden wanneer u een poster bestelt samen met andere artikelen, en zullen wij u na het ontvangen van uw order vragen om deze verzendkosten apart bij te betalen. Deze verzendkosten zijn hetzelfde als die van een ander pakket, ook indien u meerdere posters tegelijk aankoopt, en hangen dus af van het land van bestemming.

Indien u uw bestelling minstens 50 € bedraagt, wordt ook de poster gratis verzonden binnen België; en bij een minimum bestelbedrag van 100 € eveneens gratis naar Nederland, Frankrijk, Duitsland en G.H. Luxemburg.
Terug naar overzicht

Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen


 
Betaalmogelijkheden:New Order of Druids op Sociale Media:

   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN