Zomeractie van 2021!

Zomeractie van 2021!
23 juni 2021

Door het coronavirus zal ook de zomer van 2021 nog niet helemaal terug normaal zijn. Hierdoor zal de info- en verkoopstand van onze vereniging ook dit jaar nog niet terug te vinden zijn op de gebruikelijke evenementen. Daarom bieden we je graag een korting aan in onze webshop met onze zomeractie!

Vanaf heden tot eind augustus kan je genieten van een korting van 15% op al je aankopen in onze webshop bij een aankoopbedrag van minimum € 40*! Hiervoor gebruik je deze kortingscode bij de bestel- en betalingsprocedure:

ZOMER2021

Neem dus zeker een kijkje in ons assortiment,en ook bij onze nieuwe categorie "Kleding" met allerhande leuke Keltische hoodies. Vergeet de kortingscode niet in te voeren tijdens het bestellen, om te genieten van deze korting!

* Voorwaarden:

- De korting is enkel geldig op het aankoopbedrag, niet op verzendkosten.
- Minimum bestelbedrag, zonder verzendkosten, dient € 40 te zijn.
- Niet van toepassing op de aankoop van onze boeken, aangezien deze via een ander webshopsysteem worden verkocht.
- Niet van toepassing op de aankoop van mede, eveneens niet van toepassing op aankopen via afhaling (en dus ook niet op aankopen betaald met UCoins van Stad Antwerpen).
- Kortingsactie geldig tot en met 31 augustus 2021.

Merk op: onze jaarlijkse vakantie vindt plaats van 10 tot 20 juli. Bestellingen die tijdens deze periode worden geplaatst, zullen pas na 20 juli worden verzonden. 



Reactie schrijven op Zomeractie van 2021!



Webwinkel Informatie:
  •  De Druïdenwinkel
  •  webshop@druidcircle.net
  •  BTW Nummer: BE 0881 581 134
  • RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen


 
Betaalmogelijkheden:



New Order of Druids op Sociale Media:





   
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN